• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

50 jaar opblaaspop huren voor een Sarah of Abraham

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een man of een vrouw die 50 jaar wordt? Heb je geen inspiratie voor deze 50ste verjaardag en zoek je ideeën? Verras deze 50-jarige met een Abraham of Sarah opblaaspop.  Met dit grootste gebaar zet je de jarige gegarandeerd in de spotlights! 


Sarah opblaaspop huren

Zoek je een leuke verassing voor de verjaardag van een vrouw die 50 jaar wordt? Zet dan je jarige moeder, collega of vriendin in de belangstelling! Met deze feestelijke eyecatcher zal deze mijlpijl niet onopgemerkt voorbij gaan. Een bijkomend voordeel: de Sarah 50 jaar pop is ook in de regen opblaasbaar. Om het feest helemaal compleet te maken, is het ook mogelijk om extra versiering, zoals ballonnen en vlaggen te bestellen. Word je vriendin of een andere bekende 25 jaar? Bij ons is het ook mogelijk om een halve Sarah opblaaspop te huren. Bekijk de Sarah opblaaspop huren mogelijkheden voor de jarige vrouw hier!Abraham opblaaspop huren

Op zoek naar een leuke verassing voor een man die 50 jaar wordt? Een opblaaspop huren is een origineel cadeau om blijk te geven aan deze 50ste verjaardag. Daarnaast is het ook mogelijk om een opblaaspop te huren voor een 25ste verjaardag. Deze halve Abraham opblaaspop is zo’n 3,5 meter hoog. Meer informatie over Abraham opblaaspop huren? Bekijk de mogelijkheden voor een 50ste of 25ste verjaardag!


Beschikbaarheid opblaaspop 50 jaar

De beschikbaarheid van de opblaaspop voor een 50ste verjaardag is eenvoudig online te checken. Wil je op korte termijn een 50 jaar Abraham of Sarah opblaaspop huren? In de meeste gevallen is deze de volgende werkdag al leverbaar.


Heb je vragen over de beschikbaarheid van de opblaaspop voor een 50-jarige man of vrouw? Neem gerust contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@verhuurwinkel.nl of stuur ons een bericht via de chat op deze pagina. Ook zijn wij iedere werkdag vanaf 09:00 uur tot 18:30 uur telefonisch bereikbaar via het nummer: 0118 370077


Sarah Pop Huren
Abraham Pop Huren


Opblaaspop 50 jaar opzetten

Onze Abraham en Sarah opblaaspoppen zijn binnen vijf minuten, met de meegeleverde opblaaspomp, op te zetten. Het enige wat je hoeft te doen, is een mooi plekje uitzoeken waar de opblaaspop, voor deze 50ste verjaardag, mag staan. Vanwege de grootte is het wel verstandig om deze met z’n tweeën op te zetten. Daarnaast zijn deze poppen, doordat ze worden geleverd in een kunststof krat  (40 x 60 cm, gewicht 7 kg), eenvoudig te vervoeren naar de gewenste locatie.


Waarom zou je bij Verhuurwinkel een opblaaspop voor een 50ste verjaardag huren?

  • Wij bezorgen en halen de Abraham en Sarah poppen door heel Nederland en België gratis op.

  • De opblaaspoppen zijn gemakkelijk te huren, doordat er van elk model meerdere opblaaspoppen beschikbaar zijn. 

  • Voor het huren van een opblaaspop betaal je geen borg.

  • Door onze waterdichte opblaaspompen, hoef je geen rekening te houden met de weersvoorspellingen van deze feestelijke dag! De Sarah en Abraham poppen, voor een 50ste verjaardag zijn namelijk ook in de regen opblaasbaar!

  • Veel tevreden klanten gingen je voor en beoordelen ons met een 9.4


Waar komt de term Abraham of Sarah vandaan?

Door de leeftijdsverwachting was het vroeger belangrijk om bij de vijftigste verjaardag een uitdrukking te gebruiken, zoals ‘Abraham zien’ of ‘Sarah zien’. De herkomst van deze gezegde komt vanuit de Bijbel. Sarah is een Bijbels figuur die samen met haar man Abraham, op latere leeftijd een kind kreeg. Volgens de Bijbel bereikte Abraham een leeftijd van 175 jaar en Sarah een leeftijd van 127 jaar.

De uitdrukking is te herleiden uit het Bijbelboek Johannes 8:57: “Jezus raakte in de tempel in conclaaf met de Joden, die aan hem vroegen: ‘U bent nog geen vijftig en u zou Abraham gezien hebben’. Jezus gaf hierop als antwoord: ‘Waarachtig, ik verzeker u, van voordat Abraham er was, ben ik er.