• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Apple verloop set (Thunderbolt 1 en USB-C)

2 dagen  4,50
1 dag  4,50
In winkelwagen te selecteren

Producten in pakket

1x
Apple verloopstukje (Thunderbolt 1)
Apple verloopstukje (Thunderbolt 1)
1x
Apple verloopstukje (USB-C)
Apple verloopstukje (USB-C)

Omschrijving

Apple verloop set huren

Heb je een Apple computer of een Google Chromebook? Dan is onze Apple verloopset een uitkomst. Wij leveren standaard bij iedere beamer een HDMI en VGA kabel mee.

Dit is waarom je bij ons huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl huurt dan bezorgen wij de materialen gratis voor de huurdatum bij je. De volgende werkdag mag het weer je retour. Je hoeft alleen te betalen voor de dag dat je het gebruikt. Wij rekenen geen borg. Wel zo makkelijk!

Thunderbolt 1

Het Apple verloopstukje Thunderbolt 1 kan gebruikt worden om jouw Apple laptop aan te sluiten op onze beamer.

Nieuwere Apple laptops zijn al voorzien van een HDMI uitgang, onze beamers beschikken wel standaart over HDMI, dus mogelijk is niet nodig om een Apple verloopje er bij te huren.

Wil je weten of het Thunderbolt Apple verloopje geschikt is voor jouw computer? Klik dan HIER  voor alle informatie over het verloopje.

USB-C

Het USB-C verloopstukje (Bij Apple computers ook wel Thunderbolt 3 genoemd) kan gebruikt worden om jouw device met USB-C aan te sluiten op onze beamer.

Wil je weten of het USB-C verloopje geschikt is voor jouw Apple computer? Klik dan HIER voor alle informatie over het verloopje.


Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd meebestellen van jouw Apple verloopje. Check eerst zelf welke verloopjes je nodig hebt en of deze passen op jouw computer. Mocht je twijfelen dan kan je altijd contact met ons opnemen!

Een beoordeling toevoegen