• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Beamer huren in Amsterdam

Beamer huren Amsterdam voor evenement of presentatie

Beamers zijn digitale projectoren die zich lenen voor uiteenlopende gelegenheden. Een beamer is een waardevolle toevoeging aan een evenement, onmisbaar als je een filmavond organiseert en ook geschikt voor presentaties. Heb je een beamer nodig en zoek je betaalbare beamer verhuur Amsterdam? Dan is Verhuurwinkel.nl het juiste adres. Wij verhuren diverse full HD beamers en je kunt ook bij ons terecht voor een beamer en scherm. Verhuurwinkel.nl is een van de weinige bedrijven waar je beamers kunt huren zonder borg en ophaal- of bezorgkosten.       

✓ De beamer wordt 2 of 3 dagen voor de activiteit bezorgd zonder extra (huur)kosten.
✓ Reserveer gemakkelijk online, Wij rekenen géén borg!
✓ Bezorg en haalservice is gratis in héél Nederland.
✓ Eenvoudig in gebruik ook als je niet technisch bent.


63,70

2 dagen

49,00

1 dag

De basis beamer is geschikt voor het kijken van films, kleine presentaties in verduisterde ruimten en vele andere toepassingen.

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Onze Full HD beamer is perfect voor vertoning van foto en video op bruiloften of zakelijke presentaties in iets lichtere ruimten.

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Wil je dat de beamer dicht bij het scherm of de muur komt te staan? Onze short throw beamer biedt uitkomst!

128,70

2 dagen

99,00

1 dag

Met onze Full HD 5000 ANSI Lumen beamer heb je voldoende capaciteit voor de grotere projecties of niet te verduisteren ruimten.

258,70

2 dagen

199,00

1 dag

Dit is de beamer voor het grotere werk. Uitgerust met 6000 ANSI Lumen kan deze beamer elke binnenlocatie aan.

110,50

2 dagen

85,00

1 dag

Wil je een basis beamer met projectiescherm huren? Deze set is geschikt voor presentaties tot circa 40 personen.

Technische vereisten bij huur beamer Amsterdam

Om een HD beamer te kunnen gebruiken moet je pc of laptop een HDMI- of VGA-aansluiting hebben. Deze aansluitingen zitten op vrijwel alle Windows-computers. Heb je een Apple-computer? Dan is een verloopstukje voor je verhuur beamer noodzakelijk. Deze vind je in ons assortiment voor beamer huur Amsterdam. Check voor de zekerheid wel eerst welke aansluiting er op de computer zit.

Beamer huren Amsterdam: beschikbare ruimte is bepalend

Bij beamer verhuur Amsterdam is keuze uit verschillende beamervarianten. Wat de meest geschikte beamer is, hangt af van hoeveel ruimte je hebt. Is het aantal meters tussen de beamer en het projectiescherm of -oppervlak beperkt? Dan huur je een ultra short throw of short throw beamer. Hiermee creëer je vanaf een zeer korte afstand een breed beeld. Als de beamer 50 cm van de muur staat, krijg je bijvoorbeeld een projectie met een breedte van 100 cm. Vanaf een afstand van één meter is het beeld zelfs 2,5 meter breed.

Verdere aandachtspunten beamer huur Amsterdam

Bij het huren van een beamer is het verder van belang hoe donker je de presentatie-, event- of filmzaal kunt maken. Blijft het relatief licht in de ruimte? Dan kun je het best een full HD beamer huren met veel ANSI lumen. De ANSI-waarde geeft de lichtsterkte aan. Een standaard beamer van 3000 ANSI lumen werkt het best in een goed te verduisteren omgeving. In lichtere ruimtes is een beamer van 5000 of 6000 ANSI lumen aan te raden. Sterkere beamers hebben naast een betere lichtopbrengst ook een hogere HD resolutie. Dit betekent dat ze een scherper beeld geven dan een kleinere standaard beamer. Ongeacht het model heeft elke huur beamer Amsterdam een lens shift of keystone-correctie. Daardoor kan je de lens naar links, rechts, boven of beneden bewegen, zodat de beamer vanuit elke hoek en vanaf elke hoogte een duidelijk en onvervormd projectiebeeld geeft.

Verhuurwinkel.nl voor beamer huren Amsterdam

Wil je binnenkort een live sportevenement vertonen, organiseer je een game-avond of geef je een lezing? Verhuurwinkel.nl is dé specialist om een HD- of standaardbeamer te huren in Amsterdam. Een huurset bestaat uit een beamer, handleiding, netsnoer, stekkerblok en de benodigde kabels. Een medewerker van onze beamer verhuur Amsterdam bezorgt het pakket enkele dagen van tevoren, maar je betaalt uitsluitend voor de aangegeven huurdag.