• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Beamer huren in Amsterdam


Voordelig een beamer huren in Amsterdam?

Check gemakkelijk online de beschikbaarheid en bestel online!

Of je nou een presentatie wilt geven of een film wilt kijken, wij hebben de beamer voor elke gelegenheid.       

✓ De beamer wordt 2 of 3 dagen voor de activiteit bezorgd zonder extra (huur)kosten.
✓ Reserveer gemakkelijk online, Wij rekenen géén borg!
✓ Bezorg en haalservice is gratis in héél Nederland.
✓ Eenvoudig in gebruik ook als je niet technisch bent.


63,70

2 dagen

49,00

1 dag

De basis beamer is geschikt voor het kijken van films, kleine presentaties en vele andere toepassingen.

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Onze Full HD beamer heeft nét iets meer ANSI Lumen voor een nóg betere kwaliteit.

76,70

2 dagen

59,00

1 dag

Wil je dat de beamer dicht bij het scherm of de muur komt te staan? Onze short throw beamer biedt uitkomst!

128,70

2 dagen

99,00

1 dag

Met onze 5000 ANSI Lumen beamer heb je voldoende capaciteit voor de grotere toepassingen!

258,70

2 dagen

199,00

1 dag

Dit is de beamer voor het grotere werk. Uitgerust met 6000 ANSI Lumen kan deze beamer elke binnenlocatie aan.

110,50

2 dagen

85,00

1 dag

Wil je een basis beamer met projectiescherm huren? Deze set heeft het allemaal

Beamer huren Amsterstam

Amsterdam, de stad van de gezellige feestjes en evenementen maar ook de stad met het grootste aantal zakelijke presentaties. Zakelijke presentaties kunnen een hoop stress opleveren. Bij Verhuurwinkel.nl zorgen we er daarom voor dat je de beamer altijd 2 of 3 dagen voor de huurdatum geleverd krijgt of kunt afhalen op een van afhaallocaties in Amsterdam. Je hebt dan even de tijd om alles de dag van te voren klaar te zetten en even met de beamer te oefenen.

Beamer verhuur Amsterdam voor bruiloft gezocht?

Heb je een beamer nodig voor jouw bruiloft, ook dan is het fijn dat alles niet op de laatste dag aankomt. De beamer die het meest geschikt is voor vrijwel iedere bruiloft is de full HD beamer 4000 ANSI lumen. Met deze beamer projecteer je eenvoudig de foto’s op de muur van de trouwlocatie, dit hoeft niet persé een witte muur te zijn maar mag ook een grijze of zelfs zwarte muur zijn. Het is natuurlijk wel handig als de muur vrij is van schilderijtjes.
We werken samen met vele pick up en inlever locaties in Amsterdam. Zo kun je onze sets afhalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt. In Amsterdam zitten deze punten nooit verder dan 1,5 km bij jou vandaan. In het centrum van Amsterdam zit er zelfs gegarandeerd op maximaal 750 meter een aangesloten afhaal en retourlocatie. Beamer huur Amsterdam was nog nooit zo makkelijk!

 

In heel Nederland en België thuisbezorgd!

Wij bezorgen en halen gratis op elk adres in Héél Nederland dus ook in Amsterdam. We rekenen géén borg en onze tarieven zijn inclusief btw. Bezorg en haal vind altijd plaats onder kantoor uren 08:00 – 17:00. Handig, zo hoef je zelf de deur niet uit wanneer je een beamer nodig hebt. Werk je overdag en is het niet handig als wij de beamer onder kantoor uren komen bezorgen dan werken we gelukkig ook nog eens samen met vele pick up en inlever locaties in Amsterdam. Zo kun je onze sets afhalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt. In Amsterdam zitten deze punten nooit verder dan 1,5 km bij jou vandaan. In het centrum van Amsterdam zit er zelfs gegarandeerd op maximaal 750 meter een aangesloten afhaal en retourlocatie. 

Beamer huur Amsterdam

Heb je vragen over welke beamer het meest geschikt is voor jou toepassing, bekijk dan eens de video boven aan deze pagina. Heb je liever even persoonlijk contact, bel ons dan even, we helpen je graag met de keuze van een beamer en kunnen je precies vertellen welke beamers geschikt zijn voor de door jou geplande activiteit. Daarnaast kennen wij veel restaurants, zalen en trouwlocaties in de omgeving van Amsterdam en weten we hoe het zit met de lichtinval of muren zodat we kunnen bepalen of je wél of geen scherm (in de meeste gevallen niet) nodig hebt en hoe sterk de beamer moet zijn.

 

HD beamer huren Amsterdam

Wil je een HD beamer of full hd beamer huren dan kies je voor onze full HD beamer van 4000 lumen, HD beamer hebben een betere resolutie en zijn iets scherper dan normale beamers. Soms er wel eens wat verwarring over maar full hd is hetzelfde als HD. Deze extra scherpe beamer heeft 1920 x 1080 pixels.

Ultra Short throw beamer huren Amsterdam

Heb je weinig ruimte op de locatie iets wat in de Amsterdamse kantoortjes nog als een voorkomt of heb je weinig afstand vanaf de muur dan is het slim om een Short Throw, ook wel korte-afstand beamer te huren. Onze short throw beamer projecteert op 1 meter afstand van de muur al 2,5 meter breed op de muur.

4K beamer huren

Wij verhuren op dit moment nog geen 4K beamers, dit doen wij héél bewust de aanschafprijzen zijn nog erg duur voor deze nieuwe techniek en hierdoor zouden wij enorm hoge huurprijzen moeten rekenen, ga je een 4K beamer huren dan zul je vanaf 3 meter afstand nauwelijks het verschil kunnen zien met een full HD beamer. En dit terwijl de prijs misschien wel 3 tot 4 keer duurder zou zijn. Ook andere verhuurbedrijven in Amsterdam zijn tot op heden nog niet actief in het verhuren van 4K beamers, de beamerverhuurbedrijven in Amsterdam dit al wel een 4K beamer hebben hebben beamers met veel te weinig ANSI lumen waardoor de beamer enkel nog voor gebruik thuis in een volledig donkere ruimte kan worden gebruikt.

Projector huren Amsterdam

Ja, tegenwoordig wordt een beamer ook nog wel eens een projector genoemd, maar eigenlijk stamt dit woord af van de ouderwetse diaprojector die vroeger veel door bedrijven en scholen werd gebruikt. Deze ouderwetse projectoren worden al 20 jaar niet meer gemaakt. Een projector is dus hetzelfde als een beamer. Engelse sprekende mensen zeggen bijna altijd projector als ze het over een beamer hebben. Zeker in Amsterdam wordt er nog wel eens gevraagd naar een 8mm projector. Dit is echter iets heel anders en heeft niets te maken beamer een beamer zoals we die vandaag de dag kennen. Deze projectoren hebben net als een videoband een rol waar de data op staat, hier komt ook de "8mm" vandaan.

Wil je meer weten over onze beamers of wil je een beamer huren in Amsteram? Onze colllega's helpen je graag op weg! Beamer huur Amsterdam was nog nooit zo eenvoudig op Verhuurwinkel.nl!