• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Beamer huren in Amsterdam

Beamer huren Amsterdam voor evenement of presentatie

Beamers zijn digitale projectoren die zich lenen voor uiteenlopende gelegenheden. Een beamer is een waardevolle toevoeging aan een evenement, onmisbaar als je een filmavond organiseert en ook geschikt voor presentaties. Heb je een beamer nodig en zoek je betaalbare beamer verhuur Amsterdam? Dan is Verhuurwinkel.nl het juiste adres. Wij verhuren diverse full HD beamers en je kunt ook bij ons terecht voor een beamer en scherm. Verhuurwinkel.nl is een van de weinige bedrijven waar je beamers kunt huren zonder borg en ophaal- of bezorgkosten.       

✓ De beamer wordt 2 of 3 dagen voor de activiteit bezorgd zonder extra (huur)kosten.
✓ Reserveer gemakkelijk online, Wij rekenen géén borg!
✓ Bezorg en haalservice is gratis in héél Nederland.
✓ Eenvoudig in gebruik ook als je niet technisch bent.Technische vereisten bij huur beamer Amsterdam

Om een HD beamer te kunnen gebruiken moet je pc of laptop een HDMI- of VGA-aansluiting hebben. Deze aansluitingen zitten op vrijwel alle Windows-computers. Heb je een Apple-computer? Dan is een verloopstukje voor je verhuur beamer noodzakelijk. Deze vind je in ons assortiment voor beamer huur Amsterdam. Check voor de zekerheid wel eerst welke aansluiting er op de computer zit.

Beamer huren Amsterdam: beschikbare ruimte is bepalend

Bij beamer verhuur Amsterdam is keuze uit verschillende beamervarianten. Wat de meest geschikte beamer is, hangt af van hoeveel ruimte je hebt. Is het aantal meters tussen de beamer en het projectiescherm of -oppervlak beperkt? Dan huur je een ultra short throw of short throw beamer. Hiermee creëer je vanaf een zeer korte afstand een breed beeld. Als de beamer 50 cm van de muur staat, krijg je bijvoorbeeld een projectie met een breedte van 100 cm. Vanaf een afstand van één meter is het beeld zelfs 2,5 meter breed.

Verdere aandachtspunten beamer huur Amsterdam

Bij het huren van een beamer is het verder van belang hoe donker je de presentatie-, event- of filmzaal kunt maken. Blijft het relatief licht in de ruimte? Dan kun je het best een full HD beamer huren met veel ANSI lumen. De ANSI-waarde geeft de lichtsterkte aan. Een standaard beamer van 3000 ANSI lumen werkt het best in een goed te verduisteren omgeving. In lichtere ruimtes is een beamer van 5000 of 6000 ANSI lumen aan te raden. Sterkere beamers hebben naast een betere lichtopbrengst ook een hogere HD resolutie. Dit betekent dat ze een scherper beeld geven dan een kleinere standaard beamer. Ongeacht het model heeft elke huur beamer Amsterdam een lens shift of keystone-correctie. Daardoor kan je de lens naar links, rechts, boven of beneden bewegen, zodat de beamer vanuit elke hoek en vanaf elke hoogte een duidelijk en onvervormd projectiebeeld geeft.

Verhuurwinkel.nl voor beamer huren Amsterdam

Wil je binnenkort een live sportevenement vertonen, organiseer je een game-avond of geef je een lezing? Verhuurwinkel.nl is dé specialist om een HD- of standaardbeamer te huren in Amsterdam. Een huurset bestaat uit een beamer, handleiding, netsnoer, stekkerblok en de benodigde kabels. Een medewerker van onze beamer verhuur Amsterdam bezorgt het pakket enkele dagen van tevoren, maar je betaalt uitsluitend voor de aangegeven huurdag.

Beoordelingen

Klantgericht en meedenkend
Mehmet Ozturk
dinsdag 16 mei 2023

Klantenservice heeft de juiste apparatuur aanbevolen, levering was snel en compleet. Ook de informatievoorziening omtrent de levering en retourbeleid is duidelijk.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland

Fijn geregeld
Patrick Kamer
donderdag 11 mei 2023

Beetje in paniek had ik een beamer nodig. Het was een feestdag vlak voor het weekend, hoe ging ik dat nu doen? Fijn en flexibel geholpen aan de telefoon met een snelle levering thuis. De 500 ansi lumen beamer deed het uitstekend op HDMI-kabel en konden wij gebruiken zonder verduistering. Alles wat nodig was zat er bij, inclusief verlengsnoer. Dat was handig, dit pakket kan ik van harte aanbevelen. Verhuurwinkel heeft zijn spullen op orde.
Pluspunten:Telefonisch prettig bereikbaar
Verbeterpunten:

Locatie: Onbekend

Super geregeld, was er op tijd, alles werkte goed
Sharon de Bruin-Hagenaar
woensdag 26 april 2023

De spullen werden ruim op tijd geleverd. Alles was netjes verpakt. Zat een duidelijke beschrijving bij. Alles werkte goed. Werd snel weer opgehaald.
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland

Alle beoordelingen zien