• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Panasonic beamer 8000 lumen

2 dagen  648,70
1 dag  499,00

Omschrijving

Heb je een beurs, congres of tentoonstelling waar je op behoorlijk formaat wilt projecteren of ga je de beamer gebruiken op een plek waar je last hebt van omgevingslicht dan is deze sterke jongen geschikt voor jouw event.
Deze Panasonic PT serie van 8000 lumen werkt op basis van een laser en is daarmee ook haarscherp 1920 x 1200 pixels (WUXGA) dit is de zelfde kwaliteit als FULL HD alleen dan nog meer pixels in de hoogte.

Deze laser projector is enkel bedoeld voor de professionele gebruiker, denk aan een IT-er, een licht- en geluidsbedrijf, theater of iemand die vaker met beamers of audiovisuele materialen heeft gewerkt. 

De beamer heeft 3 HDMI ingangen 1 ethernet port en 1 x een RS232. Er zit zelfs nog een VGA aansluiting op maar de ervaren gebruiker weet natuurlijk dat het analoog aansturen van deze beamer niet meer vaak voor komt.

De beamer wordt verhuurd inclusief standaard lens met throw 1.6-2.8:1 (om 1 meter te projecteren kun je de beamer 160cm tot maximaal 280cm van het projectievlak vandaan zetten)Gebruik buiten of in verlichtte ruimte
Veelal zul je denken dat dit dan de beamer is die geschikt is voor buitengebruik. Toch moet je hiermee oppassen, alle beamers hoe veel ANSI lumen ook, blijven gevoelig voor verlichting en vooral voor daglicht/uv licht. Wij raden het gebruik van beamers buiten of in erg verlichtte ruimten dan ook af. Wel is het zo dat je de ruimte aanzienlijk minder hoeft te verduisteren dan bij een 3000 of zelfs 6000 lumen beamer. Houdt er dus rekening mee dat het uitzetten van de verlichting of het dicht doen van de gordijnen er voor zorgt dat je het maximale uit je beamer haalt!


Specificaties:
- Geschikt voor professioneel gebruik
- 8000 ANSI lumen
- 1920×1200 pixels (WUXGA)
- Projectietechniek: 3LCD
- Beeldverhouding: 16:10
- Contrastratio: 3000.000:1
- Throw Ratio: 1.6 - 2.8:1
- Lens shift: ja zeker ;)
- Lichtbron: Laser
- Aanluiting: 3 x HDMI en netwerk
- Keystone correctie: Verticaal  en Horizontaal
- Uitgebreide zoom en focus mogelijkheid
- Projecteren op grote schermen of muren mogelijk (tot wel 800cm breed)

Overige informatie
Al onze beamers worden geleverd incl. netsnoer en alle benodigde kabels (VGA, HDMI) hiermee kun je de beamer eenvoudig aansluiten op multimedia spelers, computers en laptops van Windows.
Wil je meer informatie over welke beamer het beste past bij jouw wensen? Neem dan gerust even contact met ons op!
Benieuwd hoe het verzenden en retourneren werkt? Kijk dan op onze Bezorg & retour pagina.

Een beoordeling toevoegen