• Gratis bezorgd & opgehaald in NL
  • Bij ons betaal je geen borg!
  • Klanten geven ons een 9.4!

Presentatiemuis

2 dagen  6,00
1 dag  6,00
In winkelwagen te selecteren

Omschrijving

Presentatiemuis huren

Wil je makkelijk en draadloos door naar de volgende dia? Dan is onze presentatiemuis een handige toevoeging.

Dit is waarom je bij ons huurt

Als je bij Verhuurwinkel.nl huurt dan bezorgen wij de materialen gratis voor de huurdatum bij je. De volgende werkdag mag het weer je retour. Je hoeft alleen te betalen voor de dag dat je het gebruikt. Wij rekenen geen borg. Wel zo makkelijk!

Informatie over onze presentatiemuis

Onze presentatiemuis is alleen mee te bestellen bij andere huurmaterialen. Wij verzenden dit product niet los.

De presenatiemuis wordt geleverd met een USB ontvanger, steek deze in jouw computer en je kunt draadloos door naar de volgende dia. Ook heeft de presenatiemuis een laser waarmee je dingen kunt aanwijzen tijdens jouw presentatie.

Beoordelingen

Top!
Wendy Veerman
dinsdag 2 juli 2024

Op 21 juni heb ik mijn 40e verjaardag gevierd als een ware rockster! Om er een knalfeest van te maken, huurde ik een beamer met 4000 ANSI Lumen en een Semi Professionele PA speaker. Waarom? Omdat Nederland die avond tegen Frankrijk speelde en dat wilden we natuurlijk groots zien!

Met z'n allen zaten we voor een groot scherm dat we zelf in elkaar hadden geflanst, dankzij de tips van verhuurwinkel.nl. Het was alsof we in een privéstadion zaten: scherp beeld en een geluid waar je u tegen zegt! Het was een spektakel van jewelste. Ik ben heel blij met verhuurwinkel.nl!

De beamer en speaker kwamen veel eerder aan dan verwacht, wat een verademing! Zo hadden we alle tijd om rustig op te bouwen zonder stress. En na het weekend konden we alles op ons gemak terugsturen. Hoe chill is dat?!
Het personeel was ook nog eens super behulpzaam en vriendelijk.

Dus, als je ooit een feestje plant, weet je waar je moet zijn. Ik raad verhuurwinkel.nl aan iedereen aan!
Pluspunten:Vriendelijk, goede service, snelle levertijd, relaxt retourneren
Verbeterpunten:Geen!

Locatie: Voorhout, Zuid-Holland

Geweldige service/bedrijf
Dennis Moshagen
donderdag 20 juni 2024

Voor een bruiloft een short beamer gehuurd. Van te voren contact gehad wat de beste opzet kon zijn gezien het project. Hier uitgebreid over gebeld en zeer netjes geholpen. Uiteindelijk is de beamer na keuze geleverd in een stevige krat. Ook hier een aantal dagen van te voren zodat er tijd was om te testen. Alles zat keurig in de krat inclusief de extra lange kabels enz. Bij het retour ophalen was er wat mis gegaan aan mijn zijde. Een dag later als nog de beamer terug gestuurd doormidden van DHL (handig als je vaak niet thuis bent) al met al een uitstekende service met vriendelijk personele wat graag mee denkt.
Pluspunten:Zeer vriendelijk personeel
Uitstekende service
Prijs/kwaliteit verhouding top
Verbeterpunten:

Locatie: 's-Gravenhage, Zuid-Holland

 

uitstekende service!
D V
woensdag 19 juni 2024

Last minute 3 beamers en een speaker moeten huren en gelukkig dacht de klantenservice van verhuurwinkel.nl uitstekend mee en zijn we super blij dat het gelukt is. Ook het gratis versturen is ook iets wat je niet veel meer tegenkomt. Chapeau!
Pluspunten:Snel geregeld en gratis verzending/ophalen
Verbeterpunten:In mijn ogen niets te verbeteren

Locatie: Onbekend

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen